Музей сексуНовини 

Музей сексу в Україні з’явиться у Києві

Весною 2018 року у Києві планують відкрити музей сексу — Sex.Ed.Museum (Sex Education Museum).

За словами організаторів, українське суспільство має низький рівень сексуальної культури і буквально потребує просвіти в колись “забороненій” тематиці.

Автори проекту розповіли на сторінці Facebook про те, що вивчаючи досвід іноземних закладів, вони звернули увагу, що більшість з них носять розважально-епатажний характер, що частенько межуює з вульгарністю. В той же час вони звернули увагу на катастрофічно низький рівень сексуальної культури в українському суспільстві. Люди частенько не знають навіть власної фізіології, а теми сексу або заборонені, або вважаються “незручними”.

Організатори обіцяють відвідувачам розповісти про фізіологію і психологію людини, розкрити секрети чоловічого здоров’я і жіночого оргазму, освітити історичні і сучасні аспекти тематики.

Окрім того, до дня святого Валентина в Києві відкриють тематичне кафе Sex.Ed.Coffee, де буде представлений еротичний живопис.

То як, хочете в музей сексу? Можете не чекати весни і бігом мчати до Харкова, адже там давно є музей сексуальних культур.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment